Om foreningen

OM OTTERUP HANDELS- og ERHVERVSFORENING

(sidst opdateret 13-04-2024)


Otterup Handels- og Erhvervsforening er det sted, hvor alle handlende i og omkring Otterup står sammen. Foreningen er drivkraften bag det meste af byens liv, og samtidig er Otterup Handels- og Erhvervsforening det forum, hvor alle mødes på tværs af brancher, interesser og holdninger.


Otterup Handelsforening blev grundlagt af en aktiv kreds af handlende i Otterup og omegn. I mange år fungerede Otterup Handelsforening sideløbende med Otterup Borger- og Håndværkerforening, hvis primære aktiviteter var opsætning af det store juletræ på Torvet + arrangementet på Torvet sidste søndag før jul.


I 2022 ændredes navnet Otterup Handelsforening til Otterup Handels- og Erhvervsforening, idet det netop er en forening, som henvender sig til alle butiksejere og erhvervsdrivende i Otterup.

 

Otterup opstod i sin tid som stationsby, og da Nordfynske Jernbane blev nedlagt i 1966 kunne byen have mistet sin livsnerve. Men heldigvis er Otterup placeret så tæt på Fyns bedste badestrande, så turisterne kommer til området i tusindvis. Dette er med til, at Otterups detailhandel kan eksistere.


Det er meget vigtigt for byens eksistens og trivsel, at området fortsat tiltrækker masser af turister - udover at gavne turismen med mange sjove aktiviteter, arbejder Otterup Handels- og Erhvervsforening også målrettet på at støtte op om byens markedsføring udenbys.